DPD Romania

Verificare access serviciu

Inainte de conectarea in aplicatia xConnector, verifica daca datele tale de acces sunt corecte prin logarea pe site-ul MyDPD Web

Daca logarea are loc cu succes, te vei putea conecta cu aceleasi date si in aplicatia xConnector.

Daca logarea in xConnector nu este posibila, este necesarea activarea accesului prin API a contului magazinului. Se va trimite un e-mail catre departamantul de suport tehnic al DPD Romania prin care se va solicita activarea accesului.


Configurare

Pentru a conecta serviciul DPD Romania, acceseaza xConnector > Setari > Servicii conectate si selecteaza-l din lista derulanta.

forma de configurare cont xConnector
forma de configurare cont xConnector.

Date de acces

Accesul la serviciul DPD MyWeb este pe baza de Utilizator si Parola, completeaza cu valorile tale din contractul cu DPD Romania.


Specific xConnector

Nume serviciu este denumirea cu care vei regasi serviciul conectat in interfata xConnector. Campul este deja precompletat cu denumirea curierului, in cazul de fata DPD Romania. Este recomandat sa-i modifici numele incat sa se potriveasca cu denumirea serviciului tau de curierat din Shopify, pentru a activa selectarea automata in functie de curierul ales de client in popup-ul de generare documente de transport.

Serviciu activat

On serviciul este activ, poti genera AWB-uri pentru DPD Romania

Off serviciul nu este activ, nu il vei mai regasi in popup-ul de generare documente de transport


Cont de test

Pentru a genera cateva awb-uri de test puteti folosi contul de mai jos

Utilizator Parola
200900048 2161876682

Pentru nelamuriri sau dificultati intampinate, contacteaza-ne la adresa de email: [email protected] sau la telefon: 0733.104.475