Fan Courier

Verificare access serviciu

Inainte de conectarea in aplicatia xConnector, verifica daca datele tale de acces sunt corecte prin logarea pe site-ul Fan Courier Self AWB

Deasemeni, verifica in contract daca ID Client este cel corect. Daca nu exista in contract, contacteaza persoana de legatura de la Fan Curier si solicita. Daca logarea are loc cu succes, te vei putea conecta cu aceleasi date si in aplicatia xConnector.


Configurare

Pentru a conecta serviciul Fan Courier, acceseaza xConnector > Setari > Servicii conectate si selecteaza-l din lista derulanta.

forma de configurare cont xConnector
forma de configurare cont xConnector.

Date de acces

Autentificarea in Serviciul Fan Courier SelfAWB se face folosind Id client, Utilizator si Parola. Completeaza cu valorile din contractul cu Fan Courier.


Specific xConnector

Nume serviciu este denumirea cu care vei regasi serviciul conectat in interfata xConnector. Campul este deja precompletat cu denumirea curierului, in cazul de fata Fan Courier. Este recomandat sa-i modifici numele incat sa se potriveasca cu denumirea serviciului tau de curierat din Shopify, pentru a activa selectarea automata in functie de curierul ales de client in popup-ul de generare documente de transport.

Serviciu activat

On serviciul este activ, poti genera AWB-uri pentru Fan Courier

Off serviciul nu este activ, nu il vei mai regasi in popup-ul de generare documente de transport


Cont de test

Pentru a genera cateva awb-uri de test puteti folosi contul de mai jos

ID client Utilizator Parola
7032158 clienttest testing

Pentru nelamuriri sau dificultati intampinate, contacteaza-ne la adresa de email: [email protected] sau la telefon: 0733.104.475